Sälj parmesanost och tjäna pengar till studenten

Vill ni tjäna pengar till studenten med klassen? Sälj parmesanost med klassen för att ha råd med allt som studenten för med sig!

Behöver ni tjäna pengar till studenten? Kanske tar din klass studenten i vår? Studenttiden är något många har längtat efter och för att göra studentdagen och tiden fram till dess oförglömlig är vi här för att hjälpa er. Vill ni ha råd med en studentskiva, en lyxig champagnefrukost eller ett studentflak så är det en god idé att sälja parmesanost. Utöver att ni får in pengar till klasskassan så erbjuder ni även era kunder en riktigt god parmesanost!

Parmesanost är en av de mest populära och hyllade ostarna i världen och är därmed väldigt tacksam att sälja eftersom den är så lättsåld. Den passar både till mustiga pastarätter på hösten, såväl som i en potatissallad till grillat på våren och sommaren. Parmesanost förhöjer smakerna på många maträtter och man kan aldrig ha för mycket parmesanost i sin kyl. Detta eftersom den tack vare vakuumförpackningen har lång hållbarhet. 

Tjäna pengar till studenten med parmesanost

Med oss på Parmesankungen är det enkelt att tjäna pengar till studenten genom att sälja parmesanost med klassen. Det går snabbt, smidigt och ni får parmesanosten levererad inom 4 dagar från det att ni lagt beställningen. Detta gör att ni själva kan anpassa längden på er försäljning av parmesanost utefter vad ni känner att ni har tid med inför studenten. Eftersom vi även erbjuder olika tillvägagångssätt för att sälja parmesanost till studenten så underlättar det ytterligare för er. Antingen kan ni beställa hem parmesanosten först och sälja med de direkt i handen. Därmed kan ni visa upp parmesanosten för era kunder vid försäljningen. 

Alternativt kan ni ta upp beställningar i förväg, antingen via fysiska säljblad och/eller med hjälp av en digital webbshop. Använder ni er av den digitala webbshoppen kan ni dela länken till den per mejl, sms och sociala medier för att nå en ännu större kundkrets utan att behöva lägga ner mer tid på att sälja till studenten. 

Om ni vill beställa hem parmesanosten först gör ni det på Säljdirekt

Om ni vill skapa en personlig webbshop registrerar er kontaktperson, som är över 18 år, er klass. Därefter får denne en länk att dela med er i klassen så ni kan registrera er som försäljare och då få en personlig inloggning och en länk till er personliga webbshop. Länken kan ni börja dela direkt för att börja sälja till studenten.

Alternativt kan ni beställa hem fysiska säljblad, eller skriva ut dem själva. Ni kan även använda er av en säljande bild att dela på sociala medier och mail, denna kan ni ta del av.

Sälj parmesanost till studenten

Vår vision är att göra det så enkelt som möjligt för er att tjäna pengar till studenten. Därmed ovan nämnda tillvägagångssätt för er försäljning, samt den lättsålda produkten, parmesanost. Den säljer nästintill sig själv då det är en populär delikatess som de flesta vill ha hemma och använder flera gånger i veckan. Förutom att det passar bra i många maträtter är det även ett perfekt mellanmål då den är rik på protein och nyttiga fetter. Enklare produkt får man leta efter om man vill tjäna pengar till studenten.

Att tjäna pengar till studenten ska inte vara jobbigt, svårt eller tidskrävande. Vi vet hur mycket det är som händer under våren fram till studenten och därmed ska inte försäljningen av  parmesanost ta upp massor av tid och stress. Därför är vi här för att hjälpa er att nå era mål, både smidigt och enkelt, genom att sälja parmesanost. Kolla även in våra tips inför studenten!

tjana-pengar-till-studenten-parmesanost