Sälja parmesanost med laget

Vill ni sälja parmesanost med laget för att tjäna pengar inför ett gemensamt äventyr? Här får ni veta allt om hur det går till!

Varför sälja parmesanost med laget?

Parmesanost, Parmigiano Reggiano, är en av världens mest hyllade ostar och därför en väldigt tacksam produkt att sälja med laget för att tjäna pengar till drömcupen eller andra äventyr. Förutom att det är en populär, och därmed lättsåld, produkt som de flesta vill ha hemma, så är den även nyttig & hälsosam. Med ett högt innehåll av protein, kalcium och vitaminer är det ett perfekt mellanmål.

Hur säljer man parmesanost med laget?

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för er att sälja parmesanost med laget och därmed erbjuder vi olika tillvägagångssätt för er försäljningsprocess. Antingen kan ni ta upp beställningar först, eller så säljer ni med parmesanosten direkt i handen. Bägge tillvägagångssätt är uppskattade och utformade för att funka så bra och smidigt som möjligt. Läs mer om de två tillvägagångssätten här nedan!

Ta upp beställningar först

Vill ert lag ta upp beställningar på parmesanosten först innan ni beställer dem från oss? Inga problem! I och med vår digitala webbshoppslösning blir det dessutom ännu enklare än tidigare. Lagets kontaktperson registrerar laget och därefter kan samtliga lagmedlemmar registrera sig som försäljare. Varje försäljare får då en personlig webbshoppslänk som de kan dela via sms, mejl eller sociala medier. När ni sedan känner er klara med försäljningen så låser ni webbshoppen och beställer det antal som passar er bäst. 

Sälj parmesanost med laget direkt

Vill ert lag sälja direkt med parmesanosten i handen så går det också jättebra! Ni beställer då det antal parmesanostar som passar ert lag bäst och kan därefter börja sälja när ni fått ostarna levererade av oss. På så sätt kan ni visa upp för kunderna vad det är dem får.

Betalning

Ert lag har 30 dagar på er att betala fakturan till oss från det att ni mottagit parmesanostarna. Därmed har ni gott om tid att hinna få in pengarna från era kunder så ni slipper lägga ut från egen ficka. Era kunder betalar direkt till er när ni levererar parmesanostarna, oavsett om de beställt via webbshoppen, fysiska säljblad eller köpt direkt. Förtjänsten är redan avdragen från fakturan vilket innebär att ert lag erhåller vinsten från parmesanostförsäljningen direkt.

Tips på fotbollscuper i Sverige

Har ni sålt parmesanost med laget och tjänat ihop tillräckligt för att åka iväg på en cup tillsammans? Eller behöver ni motivation till vad ni tjänar ihop pengar till? Ta del av våra tips om fotbollscuper i Sverige som är perfekt att ha som mål när ni ska sälja parmesanost med laget!

salja-parmesanost-med-laget