Såhär går det till att sälja parmesanost

Att sälja parmesanost med oss på Parmesankungen är enkelt och processen är smidig. Vi vill att er försäljning ska bli så lyckad som möjligt, med så liten arbetsinsats som möjligt. Läs de fem stegen nedan för att få en överblick över hur processen att ta upp beställningar i förväg går till. Alternativt kan ni självklart beställa hem parmesanostarna direkt och sälja med dom i handen. 

startpaket-parmesanost
Beställ startpaket

Börja med att utse en person som är över 18 år till kontaktperson som registrerar en webbshop och/eller beställer hem fysiska säljblad. Om ni väljer att ta upp beställningar via webbshoppen kan ni börja sälja direkt!

Ta upp beställningar

Om ni beställt fysiska säljblad får ni det inom några dagar och delar då ut försäljningsmaterialet till samtliga försäljare och/eller använder er av vår webbshop för att sälja digitalt. Vi rekommenderar att sälja parmesanost i 2-5 veckor.

salja-parmesanost-webbshop
salja-parmesanost
Beställ parmesanost

När er klass eller lag känner sig färdiga med att sälja parmesanost så beställer kontaktpersonen det antalet parmesanostar er grupp lyckats sälja. Ni kan läsa mer om vilka olika paket vi erbjuder längre ner på sidan. När ni lagt beställningen kan ni få parmesanostarna levererade till er valda leveransadress efter 3-4 arbetsdagar. Självklart går det även bra att välja ett leveransdatum längre fram om ni så önskar.

Leverera parmesanosten

När ni mottagit er leverans levererar ni ut parmesanosten till era kunder och tar betalt. Säljpriset är 175 kronor per parmesanost.

leverera-parmesanost
tjana-pengar
Behåll er förtjänst direkt

När ni delat ut parmesanosten ni sålt och tagit betalt från era kunder betalar kontaktpersonen er faktura till oss inom 30 dagar från att ni fick leveransen. Er vinst är redan avdragen från fakturan så den behåller ni direkt!

 

Vill ni läsa mer om vår parmesanost kan ni göra det!

Att sälja parmesanost är populärt eftersom det är en så lättsåld produkt som de flesta vill ha hemma. Det är en ingrediens som förhöjer smakerna på många maträtter och passar till det mesta. Allt ifrån en mustig pastarätt på hösten, till grillade grönsaker på våren. Vi hoppas att vi får hjälpa er att sälja parmesanost med klassen eller laget så ni kan nå era mål!

Sälj mer parmesanost och få högre förtjänst med vår bonustrappa

Om ni vill sälja parmesanost med klassen, laget eller föreningen så har vi olika paket för att ni ska kunna välja det som passar era behov bäst. Utefter vilket paket ni väljer så får ni olika bonus utefter vår bonustrappa. Vi erbjuder tre olika bonusnivåer vilket gör att ju mer parmesanost ni säljer, desto mer tjänar ni. 

Väljer ni järnpaketet får ni grundförtjänsten på 55 kronor per såld parmesanost. Med detta paket kan ni justera antalet helt efter era behov utan att anpassa er efter ett färdigt paket. Detta passar mindre grupper eller er som bara vill fylla på klass-, lag- eller föreningskassan lite grann.

Bronspaketet innehåller 160 parmesanostar men även detta paket kan ni justera antalet på så det passar er. När ni beställer bronspaketet tjänar ni 57 kronor per parmesanost eftersom ni då får en bronsbonus.

Silverpaketet innehåller 216 parmesanostar och ni får då ta del av silverbonusen vilket gör att ni tjänar 63 kronor per såld parmesanost. Självklart går även detta paket att anpassa antalet på utefter era behov.

Slutligen, guldpaketet, innehållandes 288 ostar som gör att ni tjänar 70 kronor per parmesanost i och med guldbonusen. Som med de andra paketen går även antalet i guldpaketet att anpassa så det passar er klass, lag eller förening.