Om oss på Parmesankungen

Om Parmesankungen

Parmesankungen är ett sidospår till Säljdirekt AB som uppkom år 2010. Säljdirekt i sin tur är ett sidospår från Tulpankungen som blev grundat redan år 2001. Vår vision är att, med vår långa erfarenhet och genuina intresse, hjälpa skolklasser och föreningar att tjäna pengar till gemensamma äventyr. Det ska vara enkelt att tjäna pengar till klassen eller laget och vår omtyckta parmesanost gör det mesta av jobbet! Utöver den omtyckta produkten är vi även här för att underlätta er försäljning av parmesanost så mycket som möjligt. Det ska vara möjligt för alla i klassen eller laget att följa med på klassresor, cuper och turneringar och att tjäna ihop till detta tillsammans möjliggör detta. Då har alla lika förutsättningar och ingen blir lämnad utanför. Dessutom är det extra kul att åka iväg på ett äventyr som ni har tjänat ihop till tillsammans. 

parmesanost

var-parmesanost

Om vår parmesanost

Ostarnas ost, Parmigiano Reggiano, är nyckeln till en framgångsrik försäljning. Parmesanosten brukar även bli kallad ostarnas kung då det är en av världens mest populära ostar. Därför vill vi, med Parmesankungen, hjälpa skolklasser och föreningar att erbjuda sina kunder parmesanost av hög kvalitet till ett bra pris – samtidigt som försäljarna även drar in en bra peng till gruppens kassa. Läs mer om hur det går till att sälja parmesanost!

Vår parmesanost, Parmigiano Reggiano, som lagrats i 18 månader innehåller endast mjölk, salt och löpe. Parmesanost är även laktosfritt och innehåller inget äggprotein. 

Näringsvärden per 100g är; Energi: 1671kJ/402kcal. Fett: 30g, varav mättat fett 20g. Kolhydrater: 0g, varav sockerarter 0g. Protein: 32g. Salt: 1,6g.

Förvaring av parmesanost

En fråga många ställer sig är hur man ska förvara parmesanosten. Vår parmesanost är vakuumförpackad vilket gör att den inte är lika känslig för värme. Dessutom lagras den även i 16 grader i Italien. Däremot rekommenderar vi att ni förvarar parmesanosten torrt och svalt, samt i kylskåpet när ni öppnat den. 

Vi får ofta frågan om det går att frysa parmesanosten och ja, det går jättebra. Hållbarheten förlängs och det smaken bevaras fint. Däremot rekommenderar vi inte att frysa parmesanosten om ni ska använda den till en ostbricka då den tenderar att falla isär efter upptining. Men i matlagning går det jättebra att använda parmesanost som ni fryst. 

Säljdirekt

Vill ni sälja parmesanost med klassen, laget eller föreningen kan ni registrera en webbshop här nedan, samt beställa fysiska informationsblad från oss via Säljdirekt.