Recept med parmesanost

Älskar du också parmesanost? Då har du faktiskt kommit helt rätt! Här delar vi på Parmesankungen med oss av våra bästa recept med parmesanost, ostarnas ost, närmare bestämt 18 månaders lagrad Parmigiano Reggiano! Det finns ju så mycket gott man kan laga med parmesanosten i centrum. Parmesanostens goda & salta smak förhöjer de flesta maträtter och får de att kännas extra lyxiga! Du kan praktiskt taged strö lite parmesanost över vad som helst för att få det att kännas som en gourmetmåltid. Det kanske är just därför den är så uppskattad av många? Det är ju även på grund av att den är så uppskattad som vi hjälper er skolklass eller lag att tjäna pengar genom att sälja denna uppskattade produkt med oss. Den är enkel att sälja, god att äta och otrolig att laga mat med.

Glöm inte att ni även kan spana in Säljdirekt för ännu fler recept med parmesanost, samt vår Instagram för ytterligare inspiration. Ni får mer än gärna tagga oss i era inlägg om ni testar några av recepten eller om ni har något favoritrecept som ni vill dela med er av! 

Här nedan finner ni recept på en otrolig tortillapizza med kantareller och parmesanost, krispigt smashade morötter med parmesanost, saftig apelsinsallad med parmesanost & en ljuvligt spicy pasta arrabiata med parmesanost!

tortillapizza-parmesanost
smashade-morotter
apelsinsallad-parmesanost
pasta-arrabiata-parmesanost
parmesankungen
parmesankungen_logo