Apelsinsallad med paremsanost

Apelsinsallad med parmesanost är en oväntad kombination, men den är även oväntat god. Syrligheten och sötman från apelsinerna, tillsammans med sältan från parmesanosten och krispet från nötterna gör rätten komplett. Laga det till förrätt, en lättare lunch eller som en sidorätt till valfritt protein!

  • 4 apelsiner
  • 1/2 dl riven parmesanost (Parmigiano Reggiano)
  • 3 msk olivolja
  • 1/4 silverlök
  • 2 msk rostade pinjenötter
  • 2 msk pumpakärnor
  • Salt & peppar
  1. Skala apelsinerna och skär dem i tunna skivor.
  2. Skär löken tunt och riv parmesanosten på fina sidan av rivjärnet.
  3. Placera apelsinskivorna på ett fat och strö över lök, parmesanost, pinjenötter och pumpakärnor. Ringla över olivolja och smaka av med salt & peppar.
  4. Servera din apelsinsallad med parmesanost som du själv önskar!
apelsinsallad-parmesanost

Vill du veta mer om hur det går till att sälja parmesanost? Klicka då HÄR för vidare information!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *