Tortillapizza med kantareller & parmesanost

Ett höstigt, snabbt, enkelt och lyxigt tilltugg! Vad mer kan man önska sig? Med denna tortillapizza med kantareller och parmesanost får du just allt detta. De smörstekta kantarellerna på den tunna tortillabottnen blir en perfekt kombination med sältan från parmesanosten. Denna rätt passar perfekt som snacks till ett mingel men även som en enklare förrätt eller sidorätt till en mustig soppa eller sallad.

  • 1 st tortillabröd
  • 3 msk crème fraiche
  • 1 dl riven parmesanost (Parmigiano Reggiano)
  • 0,5 dl riven mozzarella
  • Valfri mängd kantareller
  • Smör att steka i
  1. Börja med att smörsteka kantarellerna
  2. Bred därefter på crème fraiche på tortillabrödet
  3. Strö öven riven mozzarella och de smörstekta kantarellerna.
  4. Strö sedan över den rivna parmesanosten.
  5. Grädda pizzan i ugnen på 200 grader varmluft tills pizzan har fått färg och osten har smält.
  6. Servera din tortillapizza med kantareller och parmesanost direkt och riv över ytterligare parmesan!
tortillapizza-parmesanost

Vill du få reda på mer om hur det går till att sälja parmesanost? Klicka då HÄR för vidare information!