Sälja parmesanost med klassen

Vill er klass tjäna pengar? Här får ni veta allt ni behöver om ni är sugna på att sälja parmesanost med klassen!

Att sälja parmesanost med klassen är ett populärt och enkelt sätt att samla pengar till klassresan på. Genom att starta en klassförsäljning med oss på Parmesankungen kan ni tjäna upp till 70 kronor per såld parmesanost. I och med detta erbjuds ni en hög förtjänst samtidigt som ni erbjuder era kunder otroligt god ost. Om ni hjälps åt är inte målet och klassresan långt borta!

Enkelt att sälja parmesanost med skolklassen

Parmesanost är en av de mest populära ostarna och något som de flesta vill ha i sitt kylskåp. Därmed är det en riktigt bra idé att sälja parmesan med klassen då det är så lättsålt. Förutom parmesanostens förmåga att förhöja smakerna på många maträtter, så är det även en väldigt nyttig ost tack vare dess höga innehåll av protein, kalcium, fosfor, spårämnen och vitaminer.

Så letar ni efter en rolig och lukrativ aktivitet för att sälja till klasskassan så är försäljning av parmesanost ett perfekt alternativ! Det är enkelt att komma igång, kräver minimalt med tid och engagemang och kan ge en rejäl summa pengar till skolklassen. Inte övertygad än? Se då våra nedanstående punkter om varför ni bör sälja parmesan med klassen!

  • Alla älskar parmesan! Parmesanost är en populär och välanvänd ingrediens i många kök. Den passar perfekt till pasta, pizza, sallader och många andra rätter. Därmed är det något som de flesta vill ha hemma. 
  • Hög förtjänst: Vi erbjuder er en hög förtjänst, vilket innebär att ni kan tjäna bra på varje försäljning med klassen.
  • Enkelt att sälja: Parmesanost är en produkt som de flesta är bekanta med och gärna köper – detta gör produkten lättsåld. Så om ni säljer parmesan med skolklassen gör ni det enkelt för er!
  • Lätthanterlig: Parmesanost är en kompakt och tålig produkt som är lätt att förvara och hantera för er i den säljande klassen. 

Hur säljer man parmesanost med klassen?

Om ni vill sälja parmesanost med klassen finns det olika tillvägagångssätt att välja mellan. Antingen kan ni ta upp beställningar i förväg, eller beställa hem ett valfritt antal ostar och sälja dem direkt. Läs mer om hur alternativen för att sälja parmesan fungerar här nedan.

 

Sälj parmesanost direkt med skolklassen

Om er skolklass vill beställa hem parmesanost och sälja parmesan direkt gör ni det enkelt på Säljdirekt. Då väljer ni det paket som passar er bäst, järn-, brons-, silver- eller guldpaketet, så kan ni få parmesanosten levererad efter fyra dagar. Antalet ostar går att korrigera väl inne på beställningsformuläret. Beroende på vilket paket ni beställer hem får ni olika bonusar och kan därmed tjäna upp till 70 kr per såld ost!

 

Ta upp beställningar på parmesan i förväg

Vill er klass hellre ta upp beställningar i förväg går det jättebra! Nu är det dessutom enklare än någonsin då vi erbjuder en digital lösning. Ni kan därmed sälja parmesan med en personlig webbshop vilket gör att ni enkelt kan nå ut till ännu fler kunder. Dessutom kan ni komplettera er webbshop med att beställa fysiska säljblad, alternativt kan ni skriva ut dem själva. Ni kan även dela en säljande säljande bild på parmesanost på sociala medier & mail.

Om ni vill sälja parmesan med klassen med hjälp av webbshoppen registrerar klassens kontaktpersonen enkelt en webbshop och får därefter en länk via mejl som samtliga elever kan registrera sig som försäljare genom. När försäljarna har registrerat sig får även de ett mejl med inloggningsuppgifter och en länk till sin personliga webbshop.

Länken är enkel att dela på alla möjliga sätt, så som sociala medier, mejl och sms. När ni sedan känner er nöjda med försäljningen så låser ni webbshoppen och beställer ni antalet parmesanostar som ni har sålt. När ni mottagit parmesanostarna av oss levererar ni dem till era kunder och tar betalt. På så sätt blir försäljningen väldigt enkel för er klass, men även för era kunder.

 

Betalning efter försäljningen till klasskassan

Ni har 30 dagars betaltid från att ni mottagit leveransen, på så sätt har ni gott om tid att hinna få in pengarna till klasskassan från era kunder. Era kunder betalar till er när ni delar ut parmesanostarna och därefter samlar kontaktpersonen in pengarna från försäljarna och betalar fakturan till oss. Förtjänsten från parmesanförsäljningen är redan avdragen från fakturan så den behåller er klass direkt! På så sätt får ni pengarna ni tjänat till klasskassan direkt och kan därmed börja planera ert äventyr.

Är ni sugna på att sälja parmesanost med klassen och tjäna pengar till klasskassan? Registrera er webbshop och beställ fysiska säljblad!

 

Tips för framgångsrik klassförsäljning

  • Sätt upp ett tydligt mål: Bestäm hur mycket pengar ni vill tjäna in till klasskassan och använd det som motivation.
  • Engagera hela klassen: Dela upp arbetet och se till att alla elever får vara delaktiga i försäljningen.
  • Var kreativa: Använd er av kreativa metoder för att marknadsföra er försäljning av parmesanost, t.ex. genom att arrangera en provsmakning eller en tävling för era kunder.
  • Erbjud bra service: Var tillgängliga för frågor och beställningar från era kunder, samt leverera parmesanosten i tid.

 

Genom att följa dessa tips kan du och din klass enkelt tjäna in pengar till klasskassan genom att sälja parmesanost.

Tips på klassresa

När er klass har tjänat tillräckligt med pengar genom att sälja parmesanost tillsammans är det dags att planera ert efterlängtade äventyr. Detta är däremot bra om ni bestämmer innan ni påbörjar klassförsäljningen i syfte att få samtliga i klassen att hjälpas åt att sälja ordentligt. Det är lättare med ett konkret mål som ni tillsammans kan se fram emot. 

Läs även våra olika tips på resmål för klassresor!

salja-parmesanost-med-klassen